Η λογοκρισία στην τέχνη - Πανταζής, Δημήτρης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυετχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2017)
Η παρούσα εργασία αποσκοπεί στην ανάδειξη της καλλιτεχνικής πράξης ως μιας ιδέας που θέτει ζητήματα εν δυνάμει λογοκρισίας, με συνακόλουθο αποτέλεσμα την πρακτική της απαγόρευσης. Κατά το πρώτο μέρος της έρευνας θα αναζητηθούν παραδείγματα λογοκριτικών φαινομένων στις Εικαστικές Τέχνες τα οποία θα κατηγοριοποιηθούν αναλόγως του θέματός τους.