Παλλόμενη ροή γύρω από κύλινδρο - Αλ Ουρεϊκάτ, Καρίμ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Ρευστών. Εργαστήριο Αεροδυναμικής, 2017)
Μελετάται η παλλόμενη ροή γύρω από κύλινδρο,ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο ενός δοχείου σχήματος ανεστραμμένου Π.Το δοχείο είναι συμπληρωμένο με νερό καθώς και κάποια γυάλινα σωματίδια που μας βοηθάνε στην οπτικοποίηση της ροής.