Η εφαρμογή των προγραμμάτων παρακολούθησης που προβλέπονται από την Οδηγία Πλαίσιο για τα νερά, στα επιφανειακά και υπόγεια υδατικά συστήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση - Καζάκου, Αφροδίτη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2017)
Στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η βιβλιογραφική διερεύνηση της εφαρμογής των προγραμμάτων παρακολούθησης για τα επιφανειακά και υπόγεια υδατικά συστήματα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.