Η Εμφάνιση- Εξέλιξη- Καθιέρωση του Digital Marketing στην στρατηγική των επιχειρήσεων - Τσουπάκης, Ευθύμιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται την ικανότητα του διαδικτύου να επηρεάσει την πρόθεση για αγορά προϊόντων και υπηρεσιών και εν γένει την καταναλωτική συμπεριφορά των χρηστών αλλά και τις στρατηγικές που ακολουθούν ή θα πρέπει να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερο οι εταιρείες με σκοπό τα πραγματικά οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν και τα δύο μέρη με την συνεργασία.