Προγραμματισμός Λογισμικού - Μέθοδος Γένεσης 3Δ Δομημένου Πλέγματος - Εφαρμογές - Δεληζήσης, Παναγιώτης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Η εργασία αφορά τη μελέτη για τη χρήση των μεθόδων MSIP και GMRES-Restarted με προδιάθεση σε 3Δ πρόβλημα γένεσης δομημένου πλέγματος. Έγινε η χρήση της γλώσσας προγραμματισμού Fortran για την ανάπτυξη ανάλογου λογιστμικού. Για τις ανάγκες τις εργασίες αναπτύχθηκαν γεωμετρίες ώς εφαρμογές.