Γεωμορφολογικά Χαρακτηριστικά των Υποθαλάσσιων Φαραγγιών (Canyons) και ο Ρόλος τους στη Διαδικασία της Ιζηματογένεσης - Ταντάνη, Άννα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Αποτύπωση των γεωμορφολογικών χαρακτηριστικών του υποθαλάσσιου φαραγγιού της Σαμαριάς και των υποθαλάσσιων υποφαραγγιών στο ΝΔ περιθώριο του Κορινθιακού Κόλπου με χρήση του πληροφορικού γεωγραφικού συστήματος και εξαγωγή συμπερασμάτων για τη διαδικασία της ιζηματογένεσης στις δύο περιοχές βασιζόμενοι στη γεωμορφολογική μελέτη