Μοντελοποίηση μονάδας συμπαραγωγής με βιομάζα για σύζευξη με διεργασία παραγωγής αλουμινίου - Χυσένι, Σαντίκ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θερμότητας. Εργαστήριο Ατμοκινητήρων και Λεβήτων, 2017)
Σε αυτή τη διπλωματική,παρουσιάζεται σημασία της βιομάζας ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας,οι διαδικασίες οι οποίες προάγουν την χρήση βιομάζας σε μονάδες συμπαραγωγής, όπως επίσης την αναβάθμιση σε χημικές και θερμοδυναμικές ιδιότητες αυτές οι διαδικασίες προσφέρουν.