Συνεργασία Ηλιακών με Αντλίες Θερμότητας για Θέρμανση και Ψύξη - Κουτσοστάθης, Δημήτρης (Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Συνεργασία τριών θερμικών μηχανών με ηλιακά. Οι μηχανές είναι η αντλία θερμότητας, ένας ψύκτης απορρόφησης και ένας ψύκτης προσρόφησης.