Δομές Συν-τροφη-κότητας: Η περίπτωση της Παλιάς Ηλεκτρικής Καρδίτσας - Παπαχριστοπούλου, Έλλη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικής Γλώσσας, Επικοινωνίας και Σχεδιασμού, 2017)
Η παρούσα διπλωματική στόχο έχει τη συγκρότηση μιας δομής στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας με όρους συλλογικής χρησιμοποίησης και με αντικείμενο τη διατροφή, προκειμένου να αναδείξει την ταυτότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης της Καρδίτσας. Κεντρικό ζητούμενο της έρευνας είναι η γεωργία ως διαδικασία διευρυμένου πεδίου στην καρδιά μιας σύγχρονης ελληνικής επαρχιακής πόλης, δηλαδή νοούμενη ως μηχανισμός παραγωγής ιδεών, συμπεριφορών και εμπειριών, και όχι απλά ως αγροτική παραγωγή.