Τι σε μέλλει εσένανε από πού 'μαι εγώ; Ένα κέντρο για τη μουσική στον κόλπο της Σμύρνης - Καλυβιώτη, Ιωάννα-Αικατερίνη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, 2017)
Η Σμύρνη είναι μία πόλη που διαθέτει μακραίωνη ιστορία. Είναι, επίσης, γνωστή λόγω του κοσμοπολίτικου παρελθόντους της. Πριν από έναν αιώνα, διαφορετικά σύνολα ανθρώπων ανέδειξαν την πόλη σε ένα τόπο όπου συνυπήρχαν διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμοί.Το αντίκτυπο του κοσμοπολιτισμού αναγνωρίζεται και στην μουσική εκείνης της εποχής, γνωστή και ως ‘‘σμυρνέικη μουσική”. Αυτό το είδος γεννήθηκε εκεί και είναι στενά συνδεδεμένο με την πόλη.