Σύγχρονες τεχνολογίες αστικού φωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης – Μελέτες περίπτωσης - Σιούλα, Γεωργία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Ηλεκτρικών Βιομηχανικών Διατάξεων και Συστημάτων Αποφάσεων, 2017)
Σε μια εποχή που η ανάγκη σε σχέση με την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων και την ανάδειξη νέων τεχνολογιών με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος είναι επιτακτική, ο δημόσιος τομέας καλείται να μελετήσει και να εφαρμόσει νέα σενάρια τόσο στις εγκαταστάσεις αστικού φωτισμού, όσο και στις εγκαταστάσεις φωτεινής σηματοδότησης. Οι δύο αυτοί τομείς είναι στενά συνδεδεμένοι με τους πόρους του δημόσιου τομέα και αποτελούν μία από τις σημαντικότερες πηγές εσόδων.