Ανάλυση ανταγωνισμού τραπεζών με στόχο τη βελτιστοποίηση του δικτύου καταστημάτων - Θεοδώρου, Ευάγγελος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Ηλεκτρικών Βιομηχανικών Διατάξεων και Συστημάτων Αποφάσεων, 2017)
Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η εύρεση του τρόπου με τον οποίο μία τράπεζα θα μπορούσε να λάβει εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία της σε μία περιοχή σε αντιδιαστολή με τις ανταγωνίστριες τράπεζες. Επίσης, στόχος της είναι η ανάπτυξη μεθοδολογίας η οποία θα μπορούσε να συμβάλει στη διευκόλυνση των τραπεζών στη λήψη αποφάσεων όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του δικτύου καταστημάτων τους.