Προσομοίωση χρήσης νανοϋλικών σε θερμοφωτοβολταϊκούς ηλιακούς συλλέκτες - Κόκκορης, Ευστάθιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θερμότητας, 2017)
Μελέτη της επίδρασης διαφόρων κλιματολογικών αλλά και κατασκευαστικών παραγόντων στην ηλεκτρική, θερμική και εξεργειακή απόδοση ενός θερμοφωτοβολταϊκού με χρήση νερού και νανοϋλικού σαν εργαζόμενο μέσο καθώς και δοκιμή διαφόρων όγκων δεξαμενής αποθήκευσης του νανορευστού με σκοπό την βέλτιστη συνολική απόδοση.