Το Θεώρημα Κανονικής Μορφής και Απαρίθμησης (Kleene) και το Πρόβλημα Τερματισμού (Turing) - Βέργου, Θεοδώρα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2017)
Παρουσιάζεται το Θεώρημα Κανονικής Μορφής του Kleene, με το μαθηματικό του υπόβαθρο και το Πρόβλημα Τερματισμού του Turing ως εφαρμογή του.