Υπολογισμοί ζωνών συχνοτήτων δισδιάστατων φωνονικών κρυστάλλων με τη μέθοδο των επίπεδων κυμάτων - Κανταρέλης, Σπύρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2017)
Η παρούσα εργασία παρουσιάζει θεωρητικούς υπολογισμούς ζωνών συχνοτήτων δισδιάστατων φωνονικών κρυστάλλων με τη μέθοδο των επίπεδων κυμάτων