Υπολογισμός από κοινού πιθανότητας ύψους-περιόδου κυματισμών με βάση ανεμολογικά δεδομένα. - Μπονάρος Βασίλειος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2017)
Περιγραφή μακροχρόνιου κυματικού κλίματος εξετάζοντας την από κοινού πιθανότητα εμφάνισης του χαρακτηριστικού ύψους κύματος και της μέσης περιόδου.