Προσεγγίζοντας την Καλών Τεχνών: Πυρήνας εστιών - Λεοντάρη, Ελένη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικής Γλώσσας, Επικοινωνίας και Σχεδιασμού, 2017)
Η διπλωματική μας εργασία πραγματεύεται την αστική συρραφή της περιοχής γύρω από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, τη σύνδεσή της με τα μέσα μεταφοράς και τη δημιουργία χώρων αναφοράς στη σχολή.