Σύγκλιση του διωνυμικού υποδείγματος στο υπόδειγμα Black and Scholes - Ζαμπέλης, Σωτήρης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2015)
Η διπλωματική εργασία αυτή χρησιμοποιεί την μετροθεωρία Πιθανοτήτων για να αποδείξει ότι το διωνυμικό μοντέλο πολλών περιόδων των Cox Ross Rubistein συγκλίνει για διαμέριση που τείνει στο άπειρο στα αποτελέσματα που πρότειναν οι Black Scholes και Merton