Καταδύσεις. Αθλητικό κέντρο Υγρού Στίβου, στην περιοχή του Αγίου Κοσμα. - Δραζίνου, Ιωάννα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, 2017)
Στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η κατασκευή ενός σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου που θα φιλοξενεί κατά κύριο λόγο το Ολυμπιακό άθλημα των Καταδύσεων, στο παράκτιο κομμάτι της Δημοτικής κοινότητας του Ελληνικού, στην περιοχή του Αγίου Κοσμά, καθώς μας απασχόλησε ιδιαίτερα η επαναπροσέγγιση της παράκτιας ζώνης της, που αποτελεί μια προβληματική περιοχή.