Εκτροπή: επέμβαση στο Φαληρικό όρμο - Γαλιώτου, Κωσταντίνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικής Γλώσσας, Επικοινωνίας και Σχεδιασμού, 2017)
Αφορμη της διπλωματικης αποτελεσε η μελετη του χαρτη της αθηνας και συνγκεκριμενα η αναγνωση του παρακτιου μετωπου της .Παρολο που η μητροπολητικη περιοχη των αθηνων γεωγραφικα εχει επεκταθει διπλα στο στοιχειο του νερου δηλαδη της θαλασσας η αθηνα εν τελη χαρακτηριζεται ως μια εσωστρεφης πολη αποκομμένη από αυτήν. Ο ορμος λοιπον αποτελει την περιοχη παρεμβασής μας.όπως φαινεται και στον πολεοδομικο χαρτη των αθηνών η συγκεκριμενη περιοχη είναι κενη και ασύνδετη με τον αστικό ιστό. Συγκεκριμενα η λεοφόρος ποσειδώνος φαινεται εντύνει και να αποτελει την κυρια αιτια αυτών των προβληματων. Το αυτοκινητο καθορίζει τη σχεση της πολης με τη θ’αλασσα και η ποσειδωνος διαβαζεται πλεον ως το οριο της πολης και όχι η ακτογραμμη της.