Μουσείο αγροτικής κληρονομιάς στο Ηράκλειο Κρήτης - Βασιλειάδης, Ιγνάτιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, 2017)
Η παρούσα εργασία αφορά την ανάπτυξη ενός μουσειακού συγκροτήματος, με θέμα την αγροτική κληρονομιά της Κρητης. O χώρος στον οποίο γίνεται η επέμβαση βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, δίπλα στα ενετικά τείχη. Στο οικόπεδο επίσης βρίσκεται το κτίριο των παλιών αλευρόμυλων Καστρινάκη, ενώ ο χώρος γύρω από το κτίριο χρησιμοποιείται σήμερα ως δημοτικό πάρκινγκ.