Στατιστική ανάλυση ναυτικών ατυχημάτων σε πλοία LNG & LPG και ανάπτυξη αλγορίθμου εξόρυξης δεδομένων - Μάλαμας, Χρήστος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Μελέτης Πλοίου και Θαλάσσιων Μεταφορών, 2017)
Στατιστική ανάλυση ναυτικών ατυχημάτων σε υγραεριοφόρα πλοία (LNG & LPG Tankers) καθώς και εκπαίδευση αλγορίθμου για την πρόβλεψη του τύπου ατυχήματος με χρήση τεχνικών εξόρυξης δεδομένων.