Σχεδιασμός 4-όροφου Μεταλλικού Κτιρίου Γραφείων με και χωρίς Συνδέσμους Δυσκαμψίας - Αθανασέλος, Ηλίας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών, 2017)
Το θέμα της διπλωματικής εργασίας είναι η ανάλυση και διαστασιολόγηση ενός τετραόροφου μεταλλικού κτιρίων με και χωρίς συνδέσμους δυσκαμψίας και η σύγκριση των αποτελεσμάτων των δύο λύσεων.