Ρούσσου, Γ., & Καρώνης, Δ. (2017). Παραγωγή και Αξιολόγηση Αιθυλεστέρων Λιπαρών Οξέων από Χρησιμοποιημένα Τηγανέλαια. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών.
Παραπομπή Chicago StyleΡούσσου, Γεωργία, and Δημήτριος Καρώνης. Παραγωγή και Αξιολόγηση Αιθυλεστέρων Λιπαρών Οξέων από Χρησιμοποιημένα Τηγανέλαια. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών, 2017.
Παραπομπή MLAΡούσσου, Γεωργία, and Δημήτριος Καρώνης. Παραγωγή και Αξιολόγηση Αιθυλεστέρων Λιπαρών Οξέων από Χρησιμοποιημένα Τηγανέλαια. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών, 2017.