Ανάπτυξη μιας νέας καταστατικής εξίσωσης για την πρόρρηση ιδιοτήτων φυσικού αερίου και πετρελαϊκών ρευστών - Μαραβελέας, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Θερμοδυναμικής και Φαινομένων Μεταφοράς, 2017)
Μία προηγμένη καταστατική εξίσωση για την πρόρρηση της ισορροπίας φάσεων σε περίπλοκα μίγματα υδρογονανθράκων