Σχεδίαση και υλοποίηση κοινωνικού δικτύου που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την τοποθεσία τους με άλλους χρήστες σε περιπτώσεις κινδύνου - Ρουκά, Ελπίδα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας & Τεχνολογίας Υλικών., 2017)
Οι έξυπνες φορητές συσκευές αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Σε αυτό έχει συμβάλλει η πληθώρα των εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί και αφορούν κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας.