Προσομοίωση μονάδας παραγωγής ΜΤΒΕ διυλιστηρίου ΕΛ.ΠΕ. Ασπροπύργου με χρήση Aspen Plus - Βαρνάβα, Δανάη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Θερμοδυναμικής και Φαινομένων Μεταφοράς, 2017)
Στην παρούσα εργασία, έγινε προσομοίωση μονάδας παραγωγής ΜΤΒΕ διυλιστηρίου ΕΛ.ΠΕ. Ασπροπύργου με χρήση Aspen Plus. Ακολούθως, εξετάστηκε η επίδραση των λειτουργικών παραγόντων της μονάδας στην αύξηση της καθαρότητας, παραγωγικότητας προϊόντος καθώς και στις ενεργειακές απαιτήσεις της διεργασίας.