Μελέτη γεωδαισιακών σε χωρόχρονους μελανών οπών - Ζαννή, Βασιλική (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Φυσικής, 2017)
Η παρούσα εργασία πραγματεύεται τη μελέτη γεωδαισιακών, δηλαδή τροχιών σωματιδίων με μάζα αλλά και άμαζων, γύρω από 2 διαφορετικές μελανές οπές.