Ανάπτυξη Μεθόδων Προσομοίωσης Εν τω Βάθει Υπερθερμικής Θεραπείας - Παπαδήμας, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2017)
Μοντελοποίηση της θεραπείας του καρκίνου, με πεπερασμένες διαφορές, Εν τω βάθει θεραπεία