Κατασκευή φορητής διάταξης στερεολιθογραφίας - Γρηγοριάδης, Ευτύχιος (Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Η εργασία αφορά τον σχεδιασμό και κατασκευή φορητής διάταξης στερεολιθογραφίας η οποία ολοκληρώνεται μετά την ενσωμάτωσή της σε κεντρική μονάδα κατεργασίων τύπου CNC