Σεισμική μόνωση των γεφυρών μέσω συστημάτων αρνητικής δυσκαμψίας - Πανταζής, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Στατικής και Αντισεισμικών Ερευνών, 2017)
Διερεύνηση των ιδιοτήτων των συστημάτων μόνωσης που αξιοποιούν μέλη αρνητικής δυσκαμψίας.