Μελέτη της παραγωγής των J/ψ και Υ μεσονίων από συγκρούσεις pp και της κινηματικής των διασπάσεων J/ψ->μμ και Υ->μμ από δεδομένα του ATLAS - Τζανετάτος, Δημήτριος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Φυσικής, 2017)
Ανάλυση πειραματικών δεδομένων για την ανίχνευση και μελέτη των J/ψ και Υ μεσονίων στο πείραμα ATLAS