Μελέτη του Ανθρώπινου Παράγοντα στη Ναυτιλία - Παδουβά, Ιωάννα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Μελέτης Πλοίου και Θαλάσσιων Μεταφορών)
Η BBS είναι μια μέθοδος αλλαγής συμπεριφορών (βελτίωσης) μεγάλων ομάδων ανθρώπων, πληθυσμών,πάνω σε θέματα ασφάλειας