Στην (Α)γονη γραμμή: πολιτιστική αναζωογόνηση της Κάσου - Παμπαφίκος, Χρήστος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, 2017)
Γεια σας! Καλωσήρθατε στην Α – γονη γραμμή της Κάσου! Μια σύντομη εισαγωγή θεωρήθηκε αναγκαία καθώς το μέρος που επιλέχθηκε για τη διπλωματική μας εργασία χρειάζεται συστάσεις. Ταυτόχρονα με τις συστάσεις παρακολουθείτε και ένα βιντεο, οδοιπορικό από τη δική μας γνωριμία με την Κάσο.