Προσεγγιστικες Μεθόδοι Ολοκληρωτικών Εξισώσεων 1ου Είδους και σε Εφαρμογές σε Θεωρία Δυναμικού - Γιόγιακας, Σωτήριος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2017)
Σκοπός της εργασίας είναι η προσέγγιση ολοκληρωτικών εξισώσεων 1ου είδους με διάφορες μεθόδους όπως της μεθόδου ομαλοποίησης Tikhonov και η υπολογιστική επίλυση προβλημάτων της Θεωρίας Δυναμικού.