Scrap_Line: Σύστημα ανακύκλωσης μετάλλου στην Αθήνα - Βιρβιδάκη, Ιωάννα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικής Γλώσσας, Επικοινωνίας και Σχεδιασμού, 2017)
Μεταξύ όλων των στοιχείων που συνθέτουν το πολύπλοκο κολλάζ του Ελαιώνα, το μέταλλο ανάγεται σε θεμελιακό στοιχείο της πρότασης καθώς αποτελεί τόσο το εννοιολογικό όσο και το σχεδιαστικό και κατασκευαστικό της κέντρο. Τελικός στόχος μας είναι η δημιουργία και η έκφραση στο χώρο των απαραίτητων προϋποθέσεων που θα εγκαινιάσουν τη σύγχρονη αυτοματοποιημένη παραγωγή γύρω από το σκραπ και θα συγκροτήσουν τη νέα ταυτότητα του Ελαιώνα.