Πρόταση για επαναλειτουργία εγκαταλελειμμένων γηπέδων δημοτικής εγκατάστασης - Ρίνη, Ιφιγένεια (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Συνθέσεων Τεχνολογικής Αιχμής, 2017)
Το θέμα αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για επαναλειτουργία εγκαταλελειμμένων γηπέδων αντισφαίρισης που ανήκουν στο Δήμο Βόλου και τα διαχειρίζεται ο ίδιος. Η πρόταση αποτελείται από πολεοδομικές παρεμβάσεις για καλύτερη σύνδεση της εγκατάστασης με τον αστικό ιστό, ολοκληρωτικός επανασχεδιασμός οικοπέδου καθώς και μια συνοπτική οικονομοτεχνική μελέτη επενδυτικού σχεδίου. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας υπερτοπικός χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας, στο Βόλο.