Μοντελοποίηση Επιχειρησιακών Διαδικασιών Προμηθειών σε Χημική Βιομηχανία με τη χρήση BPMN2.0 - Γιαννέλης, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως αντικείμενο την καταγραφή και μοντελοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών μιας χημικής βιομηχανίας στην Ελλάδα η οποία ανήκει σε όμιλο πολυεθνικής εταιρείας. Η εταιρεία αντιλαμβανόμενη τα οφέλη της μοντελοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών αποφάσισε τη συστηματική καταγραφή των διαδικασιών της και την ανάλυσή τους μέσα από κατάλληλα μοντέλα.