Σκαλτσά, Ε., & Τζιά, Κ. (2017). Νανογαλακτώματα με ενσωμάτωση λειτουργικών συστατικών τροφίμων. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΣκαλτσά, Ελένη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Νανογαλακτώματα με ενσωμάτωση λειτουργικών συστατικών τροφίμων. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2017.
Παραπομπή MLAΣκαλτσά, Ελένη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Νανογαλακτώματα με ενσωμάτωση λειτουργικών συστατικών τροφίμων. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2017.