Σχεδιασμός βιομηχανικού κτιρίου με πολλαπλές γερανογέφυρες - Κατσίμπαλης, Εμμανουήλ (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2017)
Στη παρούσα διπλωματική σχεδιάστηκε μονώροφο βιομηχανικό υπόστεγο, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από χάλυβα, με μήκος 50 μέτρα και πλάτος 25, το οποίο βρίσκεται στο νομό Βοιωτίας και χρησιμοποιείται ως χώρος παραγωγής μηχανολογικού εξοπλισμού. Στην κατασκευή εδράζονται συνολικά 4 γερανογέφυρες σε δύο επίπεδα, με δύο μονοτρόχιες (monorail) ανυψωτικής ικανότητας 12,5 τόνων στο κατώτερο επίπεδο και δύο ανυψωτικής ικανότητας 50 τόνων στο ανώτερο.