Σχεδιασμός και έλεγχος βασισμένος σε ROS αρθρωτού μονόποδου και πειραματικής εγκατάστασής του - Γαρυφαλλίδης, Σπυρίδων (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Μηχανολογικών Κατασκευών και Αυτομάτου Ελέγχου, 2017)
Περιγραφή ανασχεδιασμού και ελέγχου μέσω ROS πειραματικής διάταξης ποδιών (μονόποδο ρομπότ), καθώς και κυλιόμενου διαδρόμου στον οποίο δοκιμάζονται.