nohow on. από το ελάχιστο στο τίποτα. και πάλι. - Δεμερτζή, Μαρκέλλα (Εθνικό Μετσόβιο Πολλυτεχνείο.Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Αρχιτεκτονικής Γλώσσας, Επικοινωνίας και Σχεδιασμού, 2017)
Πώς μορφοποιείται χωρικά η σύγχυση; Με αφετηρία την Τελευταια Τριλογια του Samuel Beckett, Nohow On, επιχειρούμε έναν χώρο που πραγματεύεται την εγγενή αδυναμία του ανθρώπου να συλλάβει την υπόστασή του. Το κενό της όρασης. Της λέξης. Της μνήμης. Τι είναι πραγματικό και σε ποιο χρόνο; Πώς προχωράς όταν όλα έχουν ήδη συμβεί; Μια φωνή που είναι η ίδια η σιωπή.