Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή: Η κοινωνική διάστασή της σε αστικές περιοχές της Αττικής - Ζούπη, Ευανθία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών. Τομέας Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού, 2017)
Η παρούσα διπλωματική εργασία επικεντρώνεται στην κοινωνική διάσταση της προσαρμογής της κλιματική αλλαγής στο αστικό περιβάλλον. Στόχος της μελέτης είναι η διερεύνηση και καταγραφή απόψεων και στάσεων κατοίκων τριών περιοχών της Αττικής σχετικά με το φαινόμενο. Πιο συγκεκριμένα, καταγράφηκαν τα επίπεδα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και διάθεσης λήψης μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Περιοχές μελέτης αποτέλεσαν οι δήμοι της Νέας Σμύρνης, της Καλλιθέας και του Κορυδαλλού.