Προσομοίωση διακριτών γεγονότων για τη διαχείριση διαδικασιών και πόρων νοσοκομειακών μονάδων - Τσελίγκα, Φωτεινή (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας, 2017)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής είναι η μελέτη και η ανάλυση νοσοκομειακής μονάδας, η οποία βασίστηκε σε πραγματικά δεδομένα που παρείχε το νοσοκομείο Rocksoft City στα πλαίσια του ετήσιου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Προσομοίωσης, που διοργανώνεται απο το IIE (Institute of Industrial Engineers).