Ανάλυση Ποιότητας Κερδών Εισηγμένων Εταιρειών στην Γαλλία - Στουραΐτης, Παναγιώτης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, 2017)
Στατιστική ανάλυσης της ποιότητας κερδών εισηγμένων εταιρειών στην Γαλλία βάσει Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης