Εφαρμογή μεθοδολογίας real option για την επέκταση ισχύος σε συστηματα ηλεκτροπαραγωγής - Νάκος, Χρίστος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2016)
Εφαρμογή μεθοδολογίας real option για τη μοντελοποίηση του πρόβληματος επέκτασης ισχύος στην ηλεκτροπαραγωγή.