Σχεδιασμός εμπορικού κέντρου με χαλύβδινο σκελετό και εναλλακτικές θέσεις συνδέσμων δυσκαμψίας - Μανιός, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών, 2017)
Εξετάζεται μεταλλικό εμπορικό κέντρο έξι ορόφων με σκοπό τη σύγκριση απόκρισης του φορέα για τρεις εναλλακτικές διατάξεις συνδέσμων δυσκαμψίας.