Μερικές εφαρμογές μιγαδικών συναρτήσεων - Προύντζου, Κωνσταντίνα-Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2017)
Μερικές εφαρμογές μιγαδικών συναρτήσεων