Επίδραση φολίδων ανοξείδωτου χάλυβα στις μηχανικές ιδιότητες πολυμερικών μήτρων - Σόφρας, Κωνστατνίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΔΟΚΙΜΙΑ ΚΟΚΚΩΔΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΡΗΤΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΕΣΤ ΕΦΕΛΚΥΣΜΟΥ, ΚΑΜΨΗΣ ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΙΩΝ.