Ανάλυση του κλάδου των φορτηγών άνω των 8 τόνων - Εξηνταβελώνης, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Η εργασία αναλύει τον κλάδο των φορτηγών άνω των 8 τόνων στην Ελληνική αγορά για την περίοδο 2005-2014.